Hangar.no
Internasjonalt

Hvert 747 fly fra British Airways lastes med 7000 gjenstander

Når et Boeing 747 fly fra British Airways skal ut å fly er det over 7000 gjenstander som skal til for at flyvningen kan gjennomføres. De aller fleste av gjenstandene blir lastet og losset før og etter hver flyvning.

Nå har flyselskapet satt opp en listen som viser hva som skal til for at en flyvning skal kunne gjennomføres fra London Heathrow til New Yorks JFK-flyplass.

Flyet blir lastet med;

282 tepper – 101 vinflasker – 350 poser chips – 798 glass – 5 førstehjelpsskrin – 78 toalettruller – 319 spyposer – 493 metallbrett – 473 coca colabokser – 500 brikker til å ha under glasset… og listen bare fortsetter og fortsetter.

Alt dette i tillegg til mat, bagasje, selvsagt passasjerer, danner en enorm mengde med gjenstander og folk som sammen skal fly til destinasjoner på selskapets nettverk.

I denne studien som flyselskapet har gjennomført, har det også blitt sett nærmere på hvem som reiser med flyene. En av to passasjerer reiser alene, det er 47 prosent som reiser uten følge. 27 prosent av de reisende er et par. 70 prosent av passasjerene reiser i fritiden, mens 28 prosent reiser i jobbsammenheng.

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Air Belgium fortsetter driften etter generalforsamling

Hainan lanserte offisielt ny rute til Wien

Hans Olav Nyborg

747SP: Tilbyr fly inneholdene dobbeltseng med setebelte og egen dusj for salg

Hans Olav Nyborg