-4 C
Oslo
18/01/21
Hangar.no
Credit: @airline_kitty

A380 sank gjennom asfalten på taksebane i Frankrike

Det britiske flyselskapet British Airways har parkert sine Airbus A380 på den franske flyplassen i Châteauroux. Nå viser det seg at taksebanen flyene er parkert på ikke tålte vekten av kjempeflyene.

Et av flyene som ankom sist inn til flyplassen sank ned i asfalten med dekkene, og det resulterte i at deler av taksebanen ble ødelagt.

Det skal i følge flyselskapet ikke ha blitt noen store skader på selve dekkene og flyet.

British Airways har fløyet seks av sine Airbus A380 til den franske flyplassen for å parkere flyene der. I tillegg er det fem andre slike fly på vei over til samme flyplass, etter å ha stått parkert en stund på London Heathrow.

Andre nyheter

KLM-fly på bakken i Kina i to uker

Redaksjonen

Her har bilisten rotet seg inn på taksebanen

Redaksjonen

Indonesia er det farligste sted i verden å fly

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer