15.6 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no

Adria Airways med kjøpsavtale for 15 Sukhoi fly

Den russiske flyprodusenten Sukhoi Civil Aircraft har mandag inngått avtale med  nasjonale flyselskapet for Slovenia, Adria Airways om leveranse av Sukhoi SuperJet SS100.

I følge nyhetsbyrået TASS i Russland er avtalen gjeldene for inntil 15 Sukhoi passasjerfly. Det første flyet skal leveres til flyselskapet allerede i første halvår av 2019.

Flyene skal leases over ti år til flyselskapet. Avtalen er også gjort slik at den inkluderer opprettelse av et eget service og vedlikeholdsprogram for Sukhoi Superjet på flyplassen Ljubljana. Her skal Sukhoi-fly som er solgt i Europa kunne få rask vedlikehold og reparasjoner.

Andre nyheter

Ville kansellere MAX-bestillingen etter dødsulykken – Nå endrer de seg og ønsker flere slike fly

Hans Olav Nyborg

Australsk flyselskap bygger om tre Airbus A321 til fraktfly

Hans Olav Nyborg

United Airlines etterlyser klarhet fra Boeing rundt NMA-flyet (797)

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer