11.6 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Adria Airways risikerer å miste driftslisens

Det slovakiske flyselskapet Adria Airways har måtte overlevere fullt regnskap til myndighetene i
Slovenia . Regnskapet gjennomgås nå av myndighetene som skal vurdere om selskapet har midler til å kunne drive virksomheten fornuftig i 2019.

Dersom myndighetene ikke finner regnskapet og selskapets økonomiske plattform tilfredsstillende, vil det bety at Adria Airways mister AOC-driftslisensen. Dermed risikerer selskapet å bli satt på bakken.

I følge nettstedet STA (Bak betalingsmur) mener selskapets ledelse at driften er sikret og at selskapet vil kunne betal for seg i året som er i gang.

Adria Airways har en flyflåte med 15 fly.

Andre nyheter

Har fløyet samtlige Airbus A380 til USA for lagring i minst tre år

Hans Olav Nyborg

Bloomberg: Legger ned AirAsia i Japan

Hans Olav Nyborg

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer