7.4 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no

Adria på nytt til Katsrup

Adria Airways gjør på nytt Kastrup til ett av sine stoppsteder i Europa. Denne gangen blir det den danske flyplassen som blir selskapets nordiske hub i følge en pressemelding.

Seks ganger i uken med CRJ-900 blir ruten mellom Ljuljana og København betjent fra 28. mars i år.

-Vi har valgt å lage København som vår nordiske hub og et utgangspunkt for våre passasjerer som vil videre i Norden. Derfor dropper vi nå både Norge og Sverige som har vært aktuelle og satser alt på den danske flyplassen, hvor det er enkelt og mange valgmuligheter for å reise videre inn i Norden, sier Luka Rojsek som er nettverks-koordinator i Adria.

Flyene fra Ljubljana skal gå som morgenfly for å kunne håndtere businesspassasjerer.

Andre nyheter

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

Air Leap ønsker å etablere seg på Notodden

Steffen Sundt

Air Baltic skal fly til Bergen og Trondheim

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer