Adrian Dunne er ansatt som EVP Operations i Norwegian. Dunne har mer enn 30 års ledererfaring fra luftfarten.

– Jeg er svært glad for å kunne ønske Adrian Dunne velkommen om bord. Hans solide lederegenskaper og dyptgående kunnskap om bransjen blir viktig for oss når vi nå forbereder oss på tøff konkurranse etter hvert som virkningene av pandemien avtar, sier Jacob Schram, konsernsjef i Norwegian.

De første 16 årene av sin karriere tilbragte Dunne i det irske flyselskapet Aer Lingus, der han hadde flere ulike stillinger, inkludert hovedansvaret for flyselskapets drift på flyplassen Heathrow i London og i Dublin. Videre har han de siste 15 årene hatt flere lederroller i Ryanair, blant annet som Director of Ground Operations og Director of Operations.

– Norwegian er et ambisiøst og innovativt flyselskap med kunder og ansatte i fokus. Jeg ser frem til å bidra til å utvikle selskapet videre, i en tid der hele luftfarten er i endring, sier Adrian Dunne.

Adrian Dunne (født 1968), er irsk statsborger. Han har en Master i Aviation Management & Leadership fra Dublin City University. Dunne vil overta for Johan Gauermann som tiltrådte som midlertidig EVP Operations i juni 2020. Gauermann fortsetter i stillingen inntil videre, for deretter å returnere til sin faste stilling som SVP Flight Operations når Dunne tiltrer. Adrian Dunne vil arbeide på Norwegians hovedkontor utenfor Oslo. Oppstartsdatoen vil bli kunngjort på et senere tidspunkt.  

ANNONSE
Forrige artikkelBer DOT hindre nytt norske flyselskap i å få fly til USA
Neste artikkelLeasingselskap kansellerer deler av 737 MAX bestilling