1 C
Oslo
20/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Advarer ansatte at Lufthansa ikke vil redde selskapet dersom sparekniven ikke fører frem

Direktør for flyselskapet Brussels Airlines advarer nå selskapets ansatte i et internt notat, at dersom ikke sparekniven er i fokus, og selskapet kommer ut på dypt vann vil ikke Lufthansa-gruppen komme løpende med penger.

Lufthansa som eiere av Brussel Airlines har gitt selskapets ansatte og ledelsen mulighet til å gå sin egen vei og utvikle flyselskapet i den retning de mener er best. Men dersom pengene skulle utebli og konto bli tom, har styret i Lufthansa gjort det klart at det ikke blir snakk om noen redningsplan med mer penger fra konsernet.

Brussels Airlines skal kutte mellom 8 og 12 prosent av selskapets kostnader, minimum er er åtte prosent som nå er del av regnskapet totalt. I følge avisen Brussels Times må selskapet nå også betale for sine egne fly, noe Lufthansa tidligere har gjort.

Det betyr at alle nye fly som skal leies eller kjøpes må selskapet selv finne kapital til uten støtte fra konsernet.

Andre nyheter

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Thai Airways har kapital til drift i fire måneder til

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer