11.7 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no
Airbus A350-1000 (Foto: Hans O. Nyborg)

Aer Lingus dropper A350

Aer Lingus som er et selskap innen IAG-gruppen, har bestemt seg for ikke å ta inn Airbus A350 i sin langdistanseflåte.

IAG har en stor ordre for A350 som skal fordeles mellom selskapene i gruppen. Nå har det irske selskapet funnet ut at A350-flyene blir for store å operere, og velger å gå videre med Airbus A330 som langdistansefly.

Opprinnelig skulle det irske selskapet få levert ni fly, men nå overføres fire av disse flyene til et annet selskap i gruppen, Iberia.

Iberia skal dermed ta i mot 20 Airbus A350 av både 900 og 1000 versjonen. British Airways skal få levert 18 slike fly, Airbus A350-1000.

Andre nyheter

Har fløyet samtlige Airbus A380 til USA for lagring i minst tre år

Hans Olav Nyborg

Bloomberg: Legger ned AirAsia i Japan

Hans Olav Nyborg

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer