Hangar.no

Aer Lingus lanserte nytt utseende på flyene

Det irske flyselskapet Aer Lingus har lansert et nytt utseende hva angår farger og logoer på sine fly. Flyselskapet har valgt å fjerne seg fra de nærmest helt grønne flyene til å få et fargeskjema som kan minne mer om hva flere andre selskap i Europa bruker i dag.

Aer Lingus har benyttet fargeskjema med den grønne fargen på store deler av flykroppen de siste 20 årene. Nå valgte flyselskapet å jobbe i flere måneder med å kartlegge hvilken vei de skulle gå når ny dekor skal på plass.

Selskapet skriver i en pressemelding at dagens farger med mye grønt ga reisende et inntrykk av at Aer Lingus kun fløy sine passasjerer til Irland, og ikke videre til Nord-Amerika. Det er selskapets ønske at reisende også benytter rutene videre fra Dublin og til USA.

Så langt har Aer Lingus gitt et Airbus A330 og et Airbus A320 fly de nye fargene og dekoren. Hele flåten skal være malt om innen utgangen av 2021.

Andre nyheter

Følger etter i morens fotspor – Flyr som pilot på Globemaster C-17

Hans Olav Nyborg

easyJet-pilot fortalte kolleger at han tenkte på selvmord – Ble satt på bakken

Hans Olav Nyborg

Skal fly oppvisning med BEA-Airbus under IAD

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer