12.8 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Aer Lingus tilbake til København

Det irske flyselskapet Aer Lingus lanserer nye ruter til vintersesongen 2012/2013, og København Kastrup er nytt, mens Stockholm Arlanda  fortsetter.

Dublin til København returnerer etter fire års fravær, og skal gå daglig, mens ruten til Stockholm Arlanda forlenges også til å gå om vinteren.

Aer Lingus har også vurdert Oslo Gardermoen som en mulighet får Hangar.no opplyst fra en presseansvarlig i selskapet, men dette ble ikke aktuelt denne gangen.

Derimot blir det økning til Amsterdam, Berlin og Wien.

Lanzarote og Tenerife vil også få økning med fem og fire ganger i uken.

 

Andre nyheter

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Air Leap ønsker å etablere seg på Notodden

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer