Aeroflot har mottatt sin første Airbus А320neo, og ble med det den første operatøren av flytypen i Russland. A320neo-kabinen har mye til felles med Airbus A350, som har blitt operert av Aeroflot fra mars 2020. A320neo bærer navnet Anatoly Dobrynin, en sovjetisk og russisk diplomat.

Selskapets nye A320neo er konfigurert med 12 Business Class-seter og 144 Economy Class-seter. Seteplassen til business class-seter er 96,5 cm, og economy class-seter er opptil 76,2 cm.

Selskapet melder at passasjerer i økonomiklasse kan lade sine elektroniske enheter om bord; hvert sete er utstyrt med en nettbrettholder. Business-seter er designet med førsteklasses Jacquard-polstring og er utstyrt med 13-tommers HD-skjermer, individuelle stikkontakter og USB-porter. Alle passasjerer kan koble seg til det trådløse underholdningssystemet på deres personlige enhet. Aeroflot skal tilby tilgang til høyhastighets Wi-Fi.

Business class- er utstyrt med Nespresso kaffetraktere, som sørger for at passasjerene vil nyte smaken og aromaen av nybrygget kaffe. 

Ved utgangen av 2021 vil Aeroflot ta imot et nytt 8 A320neo-familiefly.

ANNONSE
Forrige artikkelNå: Hviterussiske Belavia flyr til Europa- EU-forbud ikke igangsatt
Neste artikkelNordmenn har begynt å bestille flyreiser i høstferien og til neste påske