3 C
Oslo
21/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Aeroflot stanser billettsalget internasjonalt frem til august

Det russiske flyselskapet Aeroflot har valgt å suspendere salget av flybilletter for internasjonale ruter. salget er stanset inntil august måned i følge nettstedet Prime.

Billetter mellom Moskva og internasjonale destinasjoner er først tilgjengelig å bestille fra 1. august. i følge flyselskapet vil flyvninger ut fra Russland først starte opp igjen når det er kontroll på smitten av koronaviruset i andre land.

Flyselskapet fortsetter å fly innlands i Russland, og flyvninger internasjonalt som er fraktflyvninger samt redningsflyvninger or å få hjem russiske statsborgere.

Andre nyheter

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

Redaksjonen

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer