10.1 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Aeroflot stanser billettsalget internasjonalt frem til august

Det russiske flyselskapet Aeroflot har valgt å suspendere salget av flybilletter for internasjonale ruter. salget er stanset inntil august måned i følge nettstedet Prime.

Billetter mellom Moskva og internasjonale destinasjoner er først tilgjengelig å bestille fra 1. august. i følge flyselskapet vil flyvninger ut fra Russland først starte opp igjen når det er kontroll på smitten av koronaviruset i andre land.

Flyselskapet fortsetter å fly innlands i Russland, og flyvninger internasjonalt som er fraktflyvninger samt redningsflyvninger or å få hjem russiske statsborgere.

Andre nyheter

Har fløyet samtlige Airbus A380 til USA for lagring i minst tre år

Hans Olav Nyborg

Bloomberg: Legger ned AirAsia i Japan

Hans Olav Nyborg

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer