Det russiske flyselskapet Aeroflot kunne tirsdag vise frem sin første Boeing 777-300ER som er oppgradert med ny kabin og nytt interiør. Selskapet har blant annet vist frem sin nye businessklasse som består av 28 Super Diamond NG-seter, hver med egen dør og avlukke for å kunne få litt privatliv under flyreisen.

Setene i businessklassen er montert i en 1-2-1 konfigurasjon.

Ved siden av å presentere sin nye businesskabin, er det overraskende i Premium Økonomi at det har skjedd stor endring. For mens stadig flere flyselskap innfører denne typen klasse og gjerne øker størrelsen, har Aeroflot valgt å halvere denne klassen i oppgraderingen av kabinen som er utført.

Dermed står selskapet igjen med kun 24 premium-seter i 2-4-2 konfigurasjon.

I økonomiklassen er det 375 seter totalt i 3-4-3 konfigurasjon. Setene i Økonomiklasse har en pitch på 80 centimeter, mens i Comfort-klassen ligger den på 96 centimeter.

Den nye Businessklassen
Sete 1G

I alle klassen er det valgt Panasonic Ex3 underholdningsskjermer, med samme innhold som på selskapets Airbus A350-fly. I Businessklasse er denne på 18,5 tommer.

Dette er det første av 20 Boeing 777-300ER som skal oppgraderes, og som selskapet flyr både innlands og på internasjonale ruter.

Slik er den nye kabininndelingen gjort på selskapets Boeing 777-300ER (Aeroflot)
Premium Økonomi-klasse
Økonomiklasse
ANNONSE
Forrige artikkel(+) Får ny runde med statlig støtte
Neste artikkel(+) Sjefs testpilot omkom i flyulykken i Russland