Hangar.no
Foto: EASYJET
  • Forsiden
  • Norge
  • Aftenposten: easyJet på vei til Norge – kan starte rute neste år!
Norge

Aftenposten: easyJet på vei til Norge – kan starte rute neste år!

I følge avisen skal easyJet på nytt være på vei til Oslo Lufthavn. Lavkostselskapet skal ha fått tildelt rute fra Berlin til Oslo med landingstider og avgangstider som er godkjent.

Men selskapet ønsker overfor Aftenposten ikke å si noe om når selskapet eventuelt starter opp. Det kan bli våren 2018, men dette er informasjon som selskapet ikke ønsker å gå ut med.

Selskapet vil derimot bekrefte at Oslo Lufthavn er med i planene når nye ruter skal planlegges. Det blir den fjerde gangen at selskapet i såfall planlegger å starte opp en rute til Oslo.

Første gangen en rute var aktuell var i 1999, men prisnivået på landinger og avganger lå den gang for høyt hos Avinor til at ruten kunne bli noe av. I 2004 forsøkte selskapet på nytt å skulle etablere seg på Gardermoen, men dette ble heller ikke noe av da andre ruter kom foran og Oslo Lufthavn ble lagt på is. I tillegg hadde Norwegian allerede begynt å markere seg men en lang rekke ruter til samme flyplasser som den gang var aktuelle.

De siste årene har det på nytt vært aktuelt for selskapet å se på en rut til Norge, og innlands i Norge uten at dette har blitt noe av.

easyJet flyr i dag til både Stockholm og København.

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Nå skal du kunne gifte deg på Oslo Lufthavn

Faktisk.no: Elektronisk utstyr kan påvirke flyets systemer

Hans Olav Nyborg

United Airlines med 787 til Europa neste sommer