13 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Hans Olav Nyborg

Air Asia nærmer seg endelig bestilling av A330neo og A321XLR

Flyselskapet Air Asia har siden 2018 hatt en utestående bestilling hos Airbus, det vil si en bestilling som ikke er endelig underskrevet og effektivisert. Nå skal flyselskapet være svært nær å endelig legge inn denne bestillingen som en konkret bestilling med leveransedatoer.

Air Asia og Airbus har invitert pressen til en pressekonferanse fredag i Kuala Lumpur, hvor det er ventet at bestillingen blir endelig underskrevet, og at den vil inkludere Airbus A330 og Airbus A321XLR.

I følge Reuters skal Airbus har jobbet de siste månedene med å få en avtale rundt bestilling av Airbus A321XLR i Asia. Den nye versjonen av A321 er ventet å bli den store nyheten under pressekonferansen i morgen.

Air Asia X har allerede en bestilling inne hos Airbus på 66 Airbus A330neo, som enda ikke har startet med leveranser.

Andre nyheter

Skal kvitte seg med flere Dreamlinere

Hans Olav Nyborg

Berlin Schönefeld bytter navn

Hans Olav Nyborg

Nå kan du få cashpoint når du handler kryptovaluta

Jan-Kåre Folstad

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer