-8.9 C
Oslo
26/01/21
Hangar.no

Air Baltic lanserer fly med dekor dedikert til Litauen

Flyselskapet airBaltic har lansert ett av sine fly med en spesiell dekor som skal hendre Litauen som land. Flyet som er av typen Airbus A220-300 (YL-CSK) ble i dag avdekket i Vilnius.

Flyet har fått en dekor som skal gjenspeile fargene i flagget til Litauen. Det er Magnetic MRO som har stått for dekoreringen av Airbus-flyet. Det tok 15 personer natt og dag med samlet 100 arbeidstimer for å få flyet ferdig slik det nå vises frem.

Totalt gikk det med 250 liter prime, maling og lakk for å dekke flykroppen. airBaltic har nå flere fly som er dekorert i spesielle farger, og så flyr rundt på selskapets over 70 destinasjoner i Europa.

Andre nyheter

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

Redaksjonen

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer