10.2 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no

Air Baltic skal fly til Bergen og Trondheim

I sitt sommerprogram for 2020 skal latviske Air Baltic fly fra Riga til både Trondheim og Bergen. I tillegg åpner selskapet nye ruter mellom Riga og Manchester, Tallinn og Nice og Riga og Yerevan i Armenia. Dette melder selskapet selv i en pressemelding.

Rutene til begge de norske byene skal flys av selskapets nyeste Airbus A220-300 (tidligere Bombardier CSeries 300) med plass til 145 passasjerer,og flytiden er på rundt to timer. Bergen får tre ukjentlige avganger til Riga fra 31. mars, mens Trondheim får to til tre ukentlige avganger fra 1. april, i følge selskapet.

Air Baltic har satt opp følgende avganger:

Riga-Bergen
Tirsdag, Torsdag, Lørdag: 17:45
Retur Bergen-Riga: 19:30

Riga-Trondheim
Onsdag, Lørdag: 17:55
Retur Trondheim-Riga: 19:30

Andre nyheter

Wizz Air med ny rute fra Torp

Jan-Kåre Folstad

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

Air Leap ønsker å etablere seg på Notodden

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer