Hangar.no
Foto: Air Belgium

Air Belgium får ny frisk kapital

Det belgiske flyselskapet Air Belgium har fått ny frisk kapital i form av 1,9 millioner euro, tilsvarende 18 millioner norske kroner.

Det er i følge avisen L’Echo investeringsfondet Sogepa Investment som har gått inn med beløpet i selskapet.

I følge en pressemelding heter det «Den nylig rekapitaliseringen av Air Belgium er ikke en del av en ny kapitalinnsprøytning, men del av en eksisterende rett til en første gjennomføring av emisjon, i henhold til den opprinnelige avtalen» insisterte bidragsyter Sogepa.

Flyselskapets totale kapital står etter dette på 21,937,670 euro totalt. Sogepa gikk også inn med kapital i august 2019 for å redde selskapets økonomi.

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer