-0.6 C
Oslo
04/03/21
Hangar.no
Foto: Airbus

Air Belgium har fått levert to Airbus A330F

Selskapet Air Belgium som har slitt lenge med å tjene penger på sine eldre Airbus A340, har valgt å gå nye veier og har hentet inn to Airbus A330F i flåten.

Det er OO-CMA og OO-AIR som henholdsvis 15 og 18 februar i år ble fløyet fra Doha til Brussel. Begge Airbus A330-200F har fløyet i tjeneste for flyselskapet Qatar Airways, men er nå på plass hos Air Belgium.

I følge Aviation24.be er begge flyene strippet for alle logoer og farger som er brukt av Qatar Airways, men ellers er det grå fargen på flyene beholdt.

Selskapet skal ha ytterligere to Airbus A330-200F på plass, som skal ankomme selskapet i løpet de neste månedene. Air Belgium har ikke publisert noe om ruter flyene skal benyttes på, men flere nyhetsmedier peker på at det trolig er snakk om fraktruter mellom Europa og USA.

Qatar Airways har i følge Planspotters.net operert åtte Airbus A330-200F, som alle nå er ute av flåten.

Andre saker

Nær 70 milliarder kroner i underskudd for Lufthansa i 2020

Redaksjonen

Czech Airlines sier opp alle ansatte

Redaksjonen

Nok en flytype har forsvunnet fra flåten til British Airways

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer