3 C
Oslo
21/01/21
Hangar.no
Foto: Air Belgium

Air Belgium prøver seg igjen med rutetrafikk til Kina

Det belgiske flyselskapet Air Belgium vil prøve seg på nytt med ruteflyninger fra Brussel til Hong Kong.

Nå har selskapet åpnet for bestillinger fra 28. mars i år og frem til slutten av oktober.

I oktober 2018 måtte selskapet stanse sine flyvninger til Kina etter en uenighet med et kinesisk reiseselskap som skulle skaffe Air Belgium passasjerer på ruten.

I vintersesongen nå har selskapet forsøkt å holde seg på vingene ved hjelp av ACMI-utleie og charterflyvninger for andre flyselskap. Selskapet har fire Airbus A340 i flåten.

Tre av flyene er nå parkert, mens ett fly er i aktivitet for British Airways på en rute fra London til Dubai skriver nettstedet Ch-Aviation.

Forrige runde med Kina-flyvninger ga svært få passasjerer på flere av flyvningene. På enkelte turer var det så lite som et tyvetalls passasjerer som fløy mellom Brussel og Hong Kong.

Selskapet Air Belgium var nær ved å bli lagt ned av eierne i 2018, men det ble bestemt at det skulle satses videre med frisk kapital.

Andre nyheter

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

Redaksjonen

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer