14.2 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no
Twitter

Air Canada: Mistet ett av hovedhjulene under landing

Et Airbus A319-100 fra det kanadiske flyselskapet Air Canada, mistet ett av hovedhjulene under landing tirsdag denne uken.

Flyet ble benyttet på rute mellom New York og Toronto og hadde 120 passasjerer og et mannskap på fem ombord. Under landing på flyplassen i Toronto meldte pilotene fra til flygeleder at de hadde indikasjon på at det var noe feil med landingshjulene.

De valgte å få fly forbi tårnet for en visuell inspeksjon av hjulene, og fikk tilbakemelding på at ett av dekkene på hovedhjulene hadde forsvunnet. Flyet returnerte kort tid etter og landet på rullebanen på flyplassen hvor det stoppet opp.

Samtlige ombord ble busset fra rullebanen til terminalen, mens flyet ble tauet inn for en sjekk og nytt hjul.

Selskapet sier i en kort melding at det ikke er kjent med hvorfor hjulet hadde falt av, melder Aviation Herald.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer