-6.8 C
Oslo
25/01/21
Hangar.no
Air Canada

Air Canada starter egen flyrute for Airbus-ansatte

Den 4. juni 2020 starter Air Canada opp en egen rute mellom Canada og Frankrike, en rute som skal fly ansatte i Airbus mellom de to landene.

Ruten skal bli en link mellom hovedkontoret til Airbus i Toulouse i Frankrike, og Airbus-fabrikken i Monteral som produserer Airbus A220.

Ruten skal selvsagt flys med Airbus-materiell, et Airbus A330-300 med plass til 292 passasjerer. Ruten vil være åpen for vanlige passasjerer, men er i stor grad betalt for av Airbus hva kommer til å oppretteholde en link mellom de to landene.

Selskapet skal fly ruten fem ganger i uken.

Selv om mye kan fungere ved hjelp av videomøter og Internett, har en lang rekke ansatte i Airbus behov for å møtes ansikt til ansikt for å diskutere saker som trengs å løses, derfor har Airbus valgt å få med Air Canada på å opprette en slik rute, sånn at ansatte har en raskere vei å komme seg til Canada, enn å fly via Paris.

Andre nyheter

Første 737 MAX levert til Alaska Airlines

Redaksjonen

WestJet fløy første rute igjen med 737 MAX

Redaksjonen

Airbus: Vulkanutbrudd på halepartiet

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer