12.2 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Air France bytter ut bagasjehyller på A320-flyene – Nå blir det mer plass

Det franske flyselskapet Air France bytter ut alle bagasjehyllene på selskapets flåte med Airbus A320-fly.

Det er produsenten Safran Cabin som skal levere bagasjehyllene som vil gi 60 prosent mer plass til håndbagasje i flyene. I første omgang er det snakk om på selskapets fly som trafikkerer ruter i Europa og innlands i Frankrike.

Det er rundt 40 Airbus A320 og Airbus A321 som får de nye bagasjehyllene installert. Air France er det første flyselskapet i verden som velger å installere bagasjehyllene Ecos (Efficient Cabin Open Space) som produsenten lanserte i 2017.

Dagens bagasjehyller i selskapets Airbus A320 øker nå kapasiteten fra 104 enheter håndbagasje til 166, mens det i Airbus A321 økes fra dagens 113 til 192 enheter med håndbagasje som det er plass til totalt.

Arbeidet med å bytte ut bagasjehyllene starter i september 2020 og skal være fullført på hele flåten med A320-familien av fly innen september 2022.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer