Air France: Joon erstatter HOP og Air France på Oslo-ruten

1267
0
Share:

Når det nye flyselskapet Joon starter flyvninger mellom Paris og Oslo 25. mars i år, tar selskapet over operasjonene fra selskapet HOP! og Air France moderselskapet.

Joon er et selskap som legger seg på en mellomting mellom et lavkost-selskap og et fulltjeneste-selskap med alle rettigheter og med tilgang til alle tjenester fra Air France.

Air France siden november i 2017 økt kapasiteten på ruten fra Paris til Oslo med mer enn 20 prosent, og med det enda flere seter som tilbys. Når sommerrutene nå starter det det nye datterselskapet Joon som overtar alle flyvninger på ruten.

-Vi ser ikke på Joon som noe annet enn at ruten i dag flys av Hop!, det går ut på det samme sier Paul Terstegge som er General Manager i Air France KLM Nord-Europa til Hangar.no.

Air France Norden-sjef forklarer hva Joon er

Trafikken fra Oslo Lufthavn bli håndtert av det nye datterselskapet og skal etter planen fly 17 ukentlige flyvninger til Paris.

Ruten skal flys med Airbus A320, som selskapet har syv av i dag. Flyene kommer alle fra moderselskapet og det eldste flyet er fra 2003, mens de andre er fra årene 2007 og 2009. Joon har overtatt leasingavtalen på samtlige fly fra Air France.

Joon hadde sin første operative flyvning 1. desember i 2017. Selskapet flyr til Napoli, Lisboa, Roma, Porto, Berlin, Istanbul, og Barcelona ved siden av Oslo.

Tagstopp
Share: