Frem til slutten av juni kan norske reisende med medlemskap i andre flyselskapers lojalitetsprogram søke om tilsvarende status via en Flying Blue-statusmatch. Dette eksklusive tilbudet inkluderer oppgradering til Flying Blue Silver, Gold eller Platinum med unike fordeler i løpet av 12 måneder, som for eksempel prioritert innsjekking og ombordstigning, mulighet til å tjene flere Miles, gratis valg av sete og mye mer.

-Vi er svært glade for å tilby norske frequent flyers muligheten til å bli med i Flying Blue og dra nytte av denne statusmatchen som er gyldig frem til slutten av juni. Dette er den første statusmatchen av sitt slag, så hvis du vil prøve et annet bonussprogram er dette rette tidspunktet og akkurat i tide for sommerferien,” sier Tom Verbugt, General Manager for Air France og KLM, Nord-Europa.

Air France og KLM er medlemmer av flyalliansen Sky Team, som har blitt kåret til ‘Årets Allianse’ to år på rad ved Air Transport Awards. Flying Blue-statusmatchen inkluderer tilgang til SkyTeam lounger for Gold- og Platinum-medlemmer.

-Fra og med 1. september ser vi også frem til å ønske SAS velkommen til SkyTeam, sier Tom Verbugt.

Flying Blue er lojalitetsprogrammet til Air France-KLM Group. Grunnlagt i 2005, teller det nå 20 millioner medlemmer globalt, med tilgang til et bredt spekter av belønninger og fordeler. Medlemmer kan tjene og bruke Miles hos et bredt utvalg av flyselskaper, kommersielle og finansielle partnere.

Målet med Flying Blue er å følge medlemmene på hver reise, hver dag. Enten medlemmene utforsker nabolaget sitt eller verdens fjerne hjørner, er Flying Blue der for å løfte hvert av disse øyeblikkene til uforglemmelige minner.

ANNONSE
Forrige artikkelSvak økning for svenske lufthavner i april
Neste artikkelØkning for Widerøe i april måned