-8.3 C
Oslo
17/01/21
Hangar.no

Air France legger inn bud på konkursrammet fransk flyselskap

Air France bekreftet mandag at selskapet har tilbudt seg å kjøpe det konkursrammende selskapet Aigle Azur som denne uken måtte stanse alle flyvninger.

Potensielle kjøpere av selskapet måtte innen mandag formiddag legge inn sitt bud på å kjøpe selskapet. Air France bekrefter at det nå er gjort, men vil ikke ut med detaljer om hva som er lagt på bordet som et bud.

I følge franske myndigheter er det flere budgivere som har meldt seg for å ta over selskapet med 1200 ansatte.

En annen budgiver skal være den tidligere direktøren for selskapet Hop!, som nå har med seg investorer i et forsøk på å overta boet av det franske selskapet.

Andre nyheter

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Thai Airways har kapital til drift i fire måneder til

Redaksjonen

Nok et flyselskap forberede siste flyvning med Boeing 747 i passasjerutgave

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer