Air France og KLM fortsetter gjenåpningen av våre flyvninger fra flere norske byer til våre hubber i Amsterdam og Paris. I dag starter vi opp igjen flyvninger fra Kristiansand, Ålesund og Torp, og i løpet av sommeren vil Air France og KLM øke kapasiteten med nesten 140% for å møte den økte etterspørselsen for reiser. Det betyr at antal flyvninger vil gå fra 51 til 122 ukentlige avganger, og fra 4 til 7 flyplasser i Norge.

-Vi er utrolig glade for å kunne tilby norske reisende flyvninger fra 7 byer fra 28. juni. Den 1. juli vil EUs digitale Covid sertifikat rulles ut, med mål om å gjeninnføre muligheten til å bevege seg fritt innen EU og Schengen. Det vil bli mye enklere for våre kunder å reise, og vi ser fram til å ønske alle velkommen om bord på våre fly til Amsterdam og Paris, og videre ut i Europa og verden, sier Halvor Gløersen, Salgsdirektør i Norge.

AIRFRANCE og KLM ukentlige flyvninger fra Norge i sommer:

· Fra Oslo til Amsterdam: fra 16 til 27

· Fra Oslo til Paris: fra 6 til 13

· Fra Bergen til Amsterdam: fra 14 til 23

Fra Stavanger til Amsterdam: fra 8 til 21

· Fra Bergen til Paris: fra 0 til 6

· Fra Ålesund til Amsterdam: fra 0 til 5

· Fra Trondheim til Amsterdam: fra 7 til 15

· Fra Kristiansand til Amsterdam: fra 0 til 7

· Fra Torp til Amsterdam: fra 0 til 5

Mulighetene for å kunne reise utvides stadig, og for å møte den økende etterspørselen, særlig til sørlige deler av Europa, har både Air France og KLM justert antall flyvninger i tillegg til å lansere helt nye destinasjoner.

-Det er fantastisk at vi kan tilby flere nye og spennende destinasjoner som Beograd, Dubrovnik, Malta, Pisa, Palma de Mallorca og mange flere. I tillegg til nye destinasjoner, fortsetter vi å tilby full fleksibilitet på alle våre billetter. Det betyr at man kan endre eller avbestille sin reise, uansett grunn, og få pengene tilbake, sier Halvor Gløersen.

ANNONSE