Air France og KLM tilbake for fullt i Norge

Air France og KLM fortsetter gjenåpningen av våre flyvninger fra flere norske byer til våre hubber i Amsterdam og Paris. I dag starter vi opp igjen flyvninger fra Kristiansand, Ålesund og Torp, og i løpet av sommeren vil Air France og KLM øke kapasiteten med nesten 140% for å møte den økte etterspørselsen for reiser. Det betyr at antal flyvninger vil gå fra 51 til 122 ukentlige avganger, og fra 4 til 7 flyplasser i Norge.

-Vi er utrolig glade for å kunne tilby norske reisende flyvninger fra 7 byer fra 28. juni. Den 1. juli vil EUs digitale Covid sertifikat rulles ut, med mål om å gjeninnføre muligheten til å bevege seg fritt innen EU og Schengen. Det vil bli mye enklere for våre kunder å reise, og vi ser fram til å ønske alle velkommen om bord på våre fly til Amsterdam og Paris, og videre ut i Europa og verden, sier Halvor Gløersen, Salgsdirektør i Norge.

AIRFRANCE og KLM ukentlige flyvninger fra Norge i sommer:

· Fra Oslo til Amsterdam: fra 16 til 27

· Fra Oslo til Paris: fra 6 til 13

· Fra Bergen til Amsterdam: fra 14 til 23

Fra Stavanger til Amsterdam: fra 8 til 21

· Fra Bergen til Paris: fra 0 til 6

· Fra Ålesund til Amsterdam: fra 0 til 5

· Fra Trondheim til Amsterdam: fra 7 til 15

· Fra Kristiansand til Amsterdam: fra 0 til 7

· Fra Torp til Amsterdam: fra 0 til 5

Mulighetene for å kunne reise utvides stadig, og for å møte den økende etterspørselen, særlig til sørlige deler av Europa, har både Air France og KLM justert antall flyvninger i tillegg til å lansere helt nye destinasjoner.

-Det er fantastisk at vi kan tilby flere nye og spennende destinasjoner som Beograd, Dubrovnik, Malta, Pisa, Palma de Mallorca og mange flere. I tillegg til nye destinasjoner, fortsetter vi å tilby full fleksibilitet på alle våre billetter. Det betyr at man kan endre eller avbestille sin reise, uansett grunn, og få pengene tilbake, sier Halvor Gløersen.

ANNONSE
Forrige artikkelFAA stanser sertifiseringen av Boeing 777X
Neste artikkel(+) Parkerte biler på Gardermoen har stått i snart ett år