18.7 C
Oslo
20/09/20
Hangar.no

Air France-selskap innfører familieseter på Airbus A340

Datterselskapet til Air France, Joon, innfører fra nå i november egne familieseter på sine langdistansefly. Cosy-joon er navnet på 16 familieseter.

Det er seterader med fire og fire seter som hvor to av setene er gjort om til sengeplass og lekeplass for småbarn. Cosy-joon er beregnet på foreldre med bar i alderen opp til seks år.

Seteradene kan med enkle grep forvandles om til familieseter av kabinbesetingen før en flytur der produktet er bestilt. Det innebærer også at setene utstyres med en ekstra madrass og setebelteutvidelse. Flyselskapet har valgt å ta ekstra betaling på rundt 20 euro per sete, for cosy konseptet.

Det er på selskapets flytype Airbus A340 at familiesetene er gjort tilgjengelig. Det er også gratis for medlemmer av Flying Blue Silver, Gold og Platinum.

Andre nyheter

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Hans Olav Nyborg

HNA-gruppens styreformann har fått forbud mot å fly, ta tog eller reise på ferie

Hans Olav Nyborg

Thai Airways får godkjent redningsplanen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer