Hangar.no

Air France utsetter leveranse av nye Airbus A350

Air France/KLM-gruppen har valgt å utsette leveransen av nye Airbus A350. Det er det franske Air France som skal få flyene levert, men som har gitt flyprodusenten Airbus beskjed om å vente med leveransen.

Det er i utgangspunktet tre Airbus A350 som skulle leveres i løpet av de neste månedene, som nå blir utsatt med ett år, til 2021.

Eiergruppen har også startet jobben med å se hvordan Airbus A380, og resterende Boeing 747-fly kan fjernes helt fra flåtene til Air France og KLM.

Onsdag ble det bestemt at Air France sender sine siste Airbus A340 til opphugging i løpet av de neste månedene.

Andre nyheter

Boeing utsetter leveransen av første 777-X til 2023

Redaksjonen

Kinesiske flyselskap har kansellert over 100 Airbus og Boeing-fly…

Redaksjonen

Første 737 MAX levert til Alaska Airlines

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer