7.4 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no

Air India-Dreamliner traff bygning på Arlanda med en av vingene

Pilotene ombord i et Boeing 787-fly fra Air India har trolig feilberegnet lengden på vingene da de takset onsdag kveld på Stockholm Arlanda flyplass.

Flyet hadde nettopp landet fra Delhi i India og var på vei til terminalen. Femti meter fra terminalen ble det full stopp da den ene vingen traff hjørnet på en bygning på flyplassen.

I følge den svenske avisen Aftonbladet skulle flyet til en gate på Terminal 5. Samtlige 179 passasjerer og mannskapet måtte dermed forlate flyet 50 meter fra terminalen.

Nærmere undersøkelser av flyet viste at deler av vingen hadde fått skader som betyr at flyet blir stående noen dager i Stockholm. Den svenske havarikommisjonen skal i dag torsdag undersøke hva som skjedde onsdag kveld.

Flyets vinge skal ha truffet veggen på en bygning som er under demontering. Ingen ble skadd i uhellet.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer