-8.3 C
Oslo
26/01/21
Hangar.no
Foto: Bene Riobo

Air Leap åpner ruter til Gotland

I slutten av april annonserte Air Leap i en pressemelding at de vil satse på Gotland og at de skal åpne nye ruter fra både Arlanda og Bromma til Visby. Selskapet skal begynne å fly med sine 33-seters Saab 340 fra og med den 25. mai, og ønsker å sette inn ATR-72 med plass til 72 passasjerer så snart etterspørselen tar til igjen.

Air Leap som nylig har etablert seg på flere ruter i Norden fra sin base på Stockholm Arlanda, i tillegg til rutene mellom Ørland, Røros og Oslo, har også sett seg nødt til å gjøre tilpasninger i rutenettet for å møte den synkende etterspørselen under koronakrisen.

Vi er veldig glade for at Air Leap nå starter trafikk til både Arlanda og Bromma. Det muliggjør dagsreiser og sikrer at nødvendige reiser til og fra Gotland kan gjennomføres på en effektiv måte. Gotland trenger raske transporter også i denne tiden og nå finnes det flere alternativer å velge mellom, sier Gunnar Jonasson, flyplassdirektør ved Visby lufthavn.

Andre nyheter

Danmark innfører forbud mot flyvninger fra Dubai i fem døgn

Redaksjonen

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

SAS ber om samme type støtte fra Norge som Norwegian skal få

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer