Foto: Sebastian E. Burmo

Air Leap har besluttet å avbryte høstens oppstart av rutene til de svenske destinasjonene – Kalmar og Örnsköldsvik. Dette tiltaket er fattet på grunn av de lave passasjertallene, som er en ettervirkning av dårlig etterspørsel på grunn av COVID-19 pandemien.

Emelie Ahlin – Markedsjef i Air Leap sier i en pressemelding ;
“For oss er det selvfølgelig veldig trist at oppstartene ikke skjer, men vi må fortsatt se på etterspørselen. Vi håper selvfølgelig å kunne starte disse rutene i fremtiden når reiser har kommet tilbake til det normale”

Passasjerer som allerede har booket billetter, vil få de kansellert. De vil bli kontaktet av Air Leap sin support-team. Alle billetter som ikke er brukt vil bli tilbakebetalt.

OM AIR LEAP:

Air Leap er et svensk flyselskap som tilbyr regionale flygninger i Norden. Selskapet ble etablert av de samme eierene som det norske selskapet Fly Viking. De femten rutene betjenes av en flåte bestående av ATR 72, Saab 340B og Saab 2000. I Norge betjenes de tre rutene; Oslo — Brekstad , Oslo-Røros og Oslo-Arlanda. Målet til Air Leap er å være “Nordens Flybolag”. De ønsker å tilby billige flybilletter med god kommunikasjon mellom mindre regionale steder i Norden.

ANNONSE
Forrige artikkelJuli: Kun 486.000 passasjerer på svenske flyplasser
Neste artikkelTrafikktallene på vei opp igjen i Norge