-1.8 C
Oslo
19/01/21
Hangar.no
FOTO: SEBASTIAN E. BURMO

Air Leap avbryter oppstart av to ruter

Air Leap har besluttet å avbryte høstens oppstart av rutene til de svenske destinasjonene – Kalmar og Örnsköldsvik. Dette tiltaket er fattet på grunn av de lave passasjertallene, som er en ettervirkning av dårlig etterspørsel på grunn av COVID-19 pandemien.

Emelie Ahlin – Markedsjef i Air Leap sier i en pressemelding ;
«For oss er det selvfølgelig veldig trist at oppstartene ikke skjer, men vi må fortsatt se på etterspørselen. Vi håper selvfølgelig å kunne starte disse rutene i fremtiden når reiser har kommet tilbake til det normale»

Passasjerer som allerede har booket billetter, vil få de kansellert. De vil bli kontaktet av Air Leap sin support-team. Alle billetter som ikke er brukt vil bli tilbakebetalt.

OM AIR LEAP:

Air Leap er et svensk flyselskap som tilbyr regionale flygninger i Norden. Selskapet ble etablert av de samme eierene som det norske selskapet Fly Viking. De femten rutene betjenes av en flåte bestående av ATR 72, Saab 340B og Saab 2000. I Norge betjenes de tre rutene; Oslo — Brekstad , Oslo-Røros og Oslo-Arlanda. Målet til Air Leap er å være «Nordens Flybolag». De ønsker å tilby billige flybilletter med god kommunikasjon mellom mindre regionale steder i Norden.

Andre nyheter

Slik skal selskapet Flyr dekorere sine fly

Redaksjonen

Vurderer krisehjelp til Norwegian

Redaksjonen

Aviator Airport Alliance med oppsigelser på norske flyplasser

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer