Hangar.no
Foto: Air Leap

Air Leap har mottatt sin første ATR

Det begynner å bli en stund siden Air Leap annonserte at de skulle ta inn ATR-72 i sin flyflåte. I mellomtiden har hele flybransjen hatt mye å tenke på, men denne uken landet selskapets første egne ATR på Arlanda. Flyet, en ATR 72-500, skal etter planen ha base i Visby på Gotland og har sin første flyvning fra Visby til Gøteborg den 2. august, skriver Air Leap i en pressemelding.

ATR 72-500 har plass til 72 passasjerer

På sin instagram-konto skriver også selskapet at flyet skal males om i nye farger før første flyvning. I innlegget hintes det om at det blir en helt ny flydekor med fargene blå og oransje. Denne ATR-maskinen blir ikke den siste, i følge flysjefen i selskapet:

Det kjennes veldig bra å endelig få hente hjem vårt nye fly etter mange måneder med hardt arbeid. Det skal bli gøy å begynne å fly med vår ATR 72 og snart kunne ønske flere velkommen til flåten, sier David Sundberg, flysjef i Air Leap.

Administrerende direktør Jon Melkersson er også strålende fornøyd med å ta imot det nye ATR-flyet:

Denne dagen er en milepæl for Air Leap i utviklingen av ‘Det Nya Inrikesflyget’. Jeg vil gjerne takke alle våre dedikerte medarbeidere som i lang tid har lagt ned utrolig mye kraft og energi på å få alt på plass innen trafikkstart den 2. august. Nå går startskuddet for en ny epoke i Air Leap med en miljøvennlig ATR-flåte, sier Jon Melkersson, administrerende direktør.

Administrerende direktør Jon Melkersson og flysjef David Sundberg foran SE-MDA

I tillegg til Gotland skal også ATR-maskinen benyttes på selskapets ruter fra Arlanda, Bromma og Gøteborg og kommer også til å ta turen innom Halmstad og Ronneby.

Andre nyheter

Air Leap opplever passasjervekst

Steffen Sundt

Air Leap med flere nye ruter i Sverige – munnbind påbudt i Norge

Steffen Sundt

BRA satser på trinnvis oppstart over sommeren

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer