Foto: Air Leap

Det begynner å bli en stund siden Air Leap annonserte at de skulle ta inn ATR-72 i sin flyflåte. I mellomtiden har hele flybransjen hatt mye å tenke på, men denne uken landet selskapets første egne ATR på Arlanda. Flyet, en ATR 72-500, skal etter planen ha base i Visby på Gotland og har sin første flyvning fra Visby til Gøteborg den 2. august, skriver Air Leap i en pressemelding.

ATR 72-500 har plass til 72 passasjerer

På sin instagram-konto skriver også selskapet at flyet skal males om i nye farger før første flyvning. I innlegget hintes det om at det blir en helt ny flydekor med fargene blå og oransje. Denne ATR-maskinen blir ikke den siste, i følge flysjefen i selskapet:

Det kjennes veldig bra å endelig få hente hjem vårt nye fly etter mange måneder med hardt arbeid. Det skal bli gøy å begynne å fly med vår ATR 72 og snart kunne ønske flere velkommen til flåten, sier David Sundberg, flysjef i Air Leap.

Administrerende direktør Jon Melkersson er også strålende fornøyd med å ta imot det nye ATR-flyet:

Denne dagen er en milepæl for Air Leap i utviklingen av ‘Det Nya Inrikesflyget’. Jeg vil gjerne takke alle våre dedikerte medarbeidere som i lang tid har lagt ned utrolig mye kraft og energi på å få alt på plass innen trafikkstart den 2. august. Nå går startskuddet for en ny epoke i Air Leap med en miljøvennlig ATR-flåte, sier Jon Melkersson, administrerende direktør.

Administrerende direktør Jon Melkersson og flysjef David Sundberg foran SE-MDA

I tillegg til Gotland skal også ATR-maskinen benyttes på selskapets ruter fra Arlanda, Bromma og Gøteborg og kommer også til å ta turen innom Halmstad og Ronneby.

ANNONSE
Forrige artikkelDette dekker reiseforsikringen ved endring av reiseråd
Neste artikkel20 år siden Concorde-ulykken i Paris