Air Leap viser frem ny flydekor

Foto: Air Leap

Air Leap mottok nylig sin første ATR 72 og siden flyet landet på Arlanda den 22. juli har helt nye Air Leap-farger blitt lakkert på og flyet har blitt klargjort til oppstart og første tur med deres ATR mellom Arlanda og Visby på Gotland.

Leker med emojier

Air Leap har valgt å skille seg ut fra tradisjonell flydekor ved å male på emojier under hvert flyvindu. Flyets hale er nå malt i mørk blå og oransje i stedet for hvit. Tidligere har selskapets Saab 340-maskiner hatt hvit kropp med selskapets navn lakkert i rødt bak på flykroppen.

Strålende fornøyd markedssjef

Dette er en historisk dag for oss! Å få være med å ta frem den nye layouten og nå se det endelige resultatet kjennes fantastisk. Tanken med layouten er at den skal være stilren med en touch av lekenhet og glimt i øyet. Som vårt slagord – Safe, On Time & with a Smile. Å nå snart få se vårt nye fly lande på min ‘älsklings ö Gotland’ gjør denne dagen komplett, forteller Emelie Ahlin, markedssjef i Air Leap.

Maler om eldre fly

Markedssjefen bekrefter overfor Hangar.no at Saab-maskinene også skal males om i de nye fargene, men at tidspunkt for lakkering ennå ikke er klart. Air Leap opererer i dag fire Saab 340B med plass til 33 passasjerer.

Det nye tilskuddet til flåten ble bygget ferdig i 2008, rommer 72 passasjerer og kommer til å ha base på Gotland og operere på selskapets ruter til Gøteborg, Bromma og Arlanda.

Saab 340 kledd i Air Leaps tidligere farger. Foto: Air Leap
ANNONSE
Forrige artikkelHangar.no prøveflyr Air Leap
Neste artikkelBoeing vurderer å legge ned 787 produksjonen på Everett