Hangar.no
Foto: Air Leap

Air Leap viser frem ny flydekor

Air Leap mottok nylig sin første ATR 72 og siden flyet landet på Arlanda den 22. juli har helt nye Air Leap-farger blitt lakkert på og flyet har blitt klargjort til oppstart og første tur med deres ATR mellom Arlanda og Visby på Gotland.

Leker med emojier

Air Leap har valgt å skille seg ut fra tradisjonell flydekor ved å male på emojier under hvert flyvindu. Flyets hale er nå malt i mørk blå og oransje i stedet for hvit. Tidligere har selskapets Saab 340-maskiner hatt hvit kropp med selskapets navn lakkert i rødt bak på flykroppen.

Strålende fornøyd markedssjef

Dette er en historisk dag for oss! Å få være med å ta frem den nye layouten og nå se det endelige resultatet kjennes fantastisk. Tanken med layouten er at den skal være stilren med en touch av lekenhet og glimt i øyet. Som vårt slagord – Safe, On Time & with a Smile. Å nå snart få se vårt nye fly lande på min ‘älsklings ö Gotland’ gjør denne dagen komplett, forteller Emelie Ahlin, markedssjef i Air Leap.

Maler om eldre fly

Markedssjefen bekrefter overfor Hangar.no at Saab-maskinene også skal males om i de nye fargene, men at tidspunkt for lakkering ennå ikke er klart. Air Leap opererer i dag fire Saab 340B med plass til 33 passasjerer.

Det nye tilskuddet til flåten ble bygget ferdig i 2008, rommer 72 passasjerer og kommer til å ha base på Gotland og operere på selskapets ruter til Gøteborg, Bromma og Arlanda.

Saab 340 kledd i Air Leaps tidligere farger. Foto: Air Leap

Andre nyheter

Flydekor: Air One

Hans Olav Nyborg

Flydekor: Air Tahiti Nui

Hans Olav Nyborg

Flydekor: Air Namibia

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer