Foto: Sebastian E. Burmo

I takt med den gradvise gjenåpningen av samfunnet og positive endringer i myndighetenes reiseråd ser vi nå økende passasjertall på ruta Ørland – Oslo. Air Leap kommer derfor til å øke antall avganger på ruta mellom Ørland og Oslo fra 29. august. For å møte den stigende etterspørselen i markedet øker vi antall avganger per uke fra 11 til 22. Dette er et løft for reisende i begge ender og vil gjøre dagsturer og pendlerreiser enklere i tiden fremover.

-Vi er veldig glade for å få en markeds- og salgskraft i Norge som kan være nærmere markedet og våre gjester. På den måten kommer vi sammen om å utvikle regionen og få til enda flere møter og opplevelser, sier Jens Harryson kommersiell direktør i Air Leap.

Samtidig har Air Leap ansatt Lars Hjorth-Johansen som Head of Revenue i selskapet siden 1. juni. Med hans erfaringer fra Norweigan og FlyViking, og bostedsadresse i Oslo vil han også gå inn som flyplassens og næringslivets kontaktperson til Air Leap.

-Å få være med på å styrke tilbudet på Ørland-ruta i et Norge som åpner opp etter pandemien er en spennede utfordring. Jeg ser frem til å jobbe tett sammen med kommunen og flyplassen for å opprettholde et godt rutetilbud med god regularitet. Samtidig ønsker jeg å gjøre Air Leap bedre kjent i regionen slik at flere får muligheten til å teste ut vårt produkt. Vi er tross alt raskeste veien mellom Fosen og Oslo, fortsetter Lars Hjorth-Johansen.

Også på Ørlandet lufthavn gleder de seg over rutetilbudet

-Vi gleder oss til å komme i gang med det forbedrede rutetilbudet sier lufthavnsjef Tor Sakariassen. Ørland lufthavn er enkleste og raskeste måte å reise mellom Fosen-halvøya og Oslo. Vi oppfordrer alle Fosninger til å benytte ruta både til private turer og forretningsreiser. Lufthavna har nytt terminalbygg, gratis parkering, og yter topp service til de reisende. Velkommen til og fra Ørland lufthavn sier Sakariassen.

ANNONSE
Forrige artikkel(+) Må nedskalere og kutte ruter etter to måneders drift
Neste artikkel600.000 fløy med SAS i juni