13.3 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no
Foto: Air Leap

Air Leap starter rute til Jönköping

Det skandinaviske flyselskapet Air Leap setter i gang med nok en rute i Sverige. Denne gangen er det rute mellom Stockholm Arlanda og byen Jönköping som står for tur.

Første flyvning er satt til å starte 26. august i år. Ruten skal flys med SAAB 340 og det er plass til 33 passasjerer. I henhold til den svenske nettsiden Turismnytt skal selskapet trafikkere ruten minst 20 ganger i uken.

Det nyoppstartede selskapet har i dag ruter mellom Mariehamn – Arlanda, Mariehamn – Åbo, Karlstad – Arlanda og Ørlandet – Oslo i Norge. Samme dato som Jönköping starter opp, starter også rute mellom Åbo – Arlanda.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer