9.6 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no
Foto: Air Leap

Air Leap utvider med to ATR 72-500

Det skandinaviske flyselskapet Air Leap kunngjorde nylig på sosiale medier at de snart får to nye fly inn i sin flyflåte. To ATR 72-500 med plass til 74 passasjerer settes inn i selskapets rutenett over nyttår.

Fra før har Air Leap tre Saab 340B-maskiner som betjener selskapets rutenett både i Finland, Sverige og Norge. Det kommer ikke frem av meldingen fra selskapet om hvilke ruter ATR-maskinene skal benyttes på, annet enn at de skal være i trafikk tidlig i 2020.

Andre nyheter

Wizz Air med ny rute fra Torp

Jan-Kåre Folstad

Air Leap opplever passasjervekst

Steffen Sundt

Air Leap har mottatt sin første ATR

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer