Hangar.no

Air New Zealand fortsetter å ha Boeing 777 på bakken i minst ett år til

Flyselskapet Air New Zealand har valgt å la selskapets syv langdistansefly av typen Boeing 777 bli stående på bakken, i minst ett år til.

Årsaken er at det går langt saktere å komme seg etter pandemien med koronaviruset, og dermed vil ikke flyene kunne tas i bruk til kommende sommersesong som var planlagt. I følge nettstedet Flightglobal skal selskapet flytte flere av sine fly til en ørken i USA kommende uker.

Fire av Boeing 777-300ER skal flys til Victorville i California, mens tre av flyene blir stående på basen i Auckland inntil videre.

Selskapet uttaler til nettstedet at de ikke ser for seg at flyene er tilbake i trafikk før i september 2021, eller senere enn det.

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer