12.8 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Air New Zealand med ny julefilm – «Mini Trump» er også med

Flyselskapet Air New Zealand følger opp fjorårets suksess julefilm, med en oppfølger i år. Team er fortsatt julenissens utfordringer, som selvsagt kan ordnes ved hjelp av flyselskapet.

Denne gangen er det 17 barn som er stjerner i filmen. Flyselskapet avholdt en audition hvor over 300 barn av ansatte i flyselskapet konkurrerte om å bli med i filmen.

Filmen fra 2017 fikk 13 millioner klikk på Youtube og har vunnet en rekke priser. Nå håper flyselskapet at denne nye filmen som tar for seg hva som skjer når julenissen ved en feil sender en liste over de slemme barna i året, til en av de som står på listen.

Filmen inkluderer også et lite glimt med mini-Trump, som tydeligvis også har stått på listen.

Se filmen her;

 

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer