3 C
Oslo
21/01/21
Hangar.no

Air New Zealand setter Boeing 777 på bakken – utsetter leveranse av nye Airbus-fly

Flyselskapet Air New Zealand setter samtlige Boeing 777-200 og 777-300 på bakken frem til januar 2021. I tillegg har selskapet gitt beskjed til flyprodusenten Airbus om at nye fly skal utsettes i forhold til leveranse.

I følge FligtGlobal er det syv Boeing 777-300ER og åtte Boeing 777-200ER som nå parkeres de neste seks månedene. Flyene har i stor grad stått på bakken siden mars måned.

Parkeringen av disse flyene kan også bli forlenget inn i 2021 skriver nettstedet. Selskapet har også syv Airbus A321neo som Airbus skal levere mellom januar 2022 og april 2024. Disse flyene er nå satt på vent og får leveransedatoer skjøvet på til senere.

Årsaken til parkeringen av fly og utsettelse av nye fly kommer på grunn av koronaviruset og krisen luftfarten opplever for øyeblikket.

Andre nyheter

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

Redaksjonen

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer