Hangar.no

Air New Zealand vurderer senger på økonomiklasse

Flyselskapet Air New Zealand vurderer å innføre sengeplasser på økonomiklasse. Under en presentasjon denne uken kunne flyselskapet vise frem det de kaller «Economy Skynest», sovepoder, eller sengeplasser i høyden.

Flyselskapet har brukt de siste tre årene på å utvikle konseptet, som er planlagt å bli testet ut på flyvninger mellom Auckland og New York, med en flytid på 17 timer og 40 minutter en vei.

Hver av burene med soveplasser kan ha plass til seks personer som hver vil ha en lengde på 200 centimeter å boltre seg på. Bredden på sengen blir på 58 centimeter.

Flyselskapet har ikke bestemt seg for hvor disse soveplassene skal monteres inn i flyene, og hele prosjektet er kun på prøve for en periode. Hvorvidt selskapet vil benytte seg av de nye soveplassene i flyene vil det bli tatt en avgjørelse på i løpet av det neste året.

Økonomien i den plassen selve soveburet med seks plassen vil ta opp skal også overveies i forhold til antall setter som eventuelt må fjernes.

Andre nyheter

Amerikansk flyselskap må utsette fornyelse av A320-kabiner på grunn av forsinkelser hos Airbus

Hans Olav Nyborg

Nå blir det endringer på midtsete i flyene – FAA godkjenner nye seter

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer