Air Norway legger ned driften 6. oktober

Det norske virtuelle flyselskapet Air Norway har bestemt seg for å legge ned driften fra 6. oktober i år. Selskapet har operert ruten Oslo – Ørland men velger nå å innstille driften videre.

Air Norway ble etablert i 2003 på initiativ fra Ørland kommune, som ønsket et sivilt ruteflytilbud fra kommunen til Oslo-området. Selskapet har blitt operert av det danske flyselskapet North Flying som også har vært medeier i Air Norway.

Flyselskapet Flyviking har valgt å starte opp å fly ruten Ørland-Oslo fra 16. oktober i år. Det blir flere daglige avganger og lavere pris enn dagens tilbud med Air Norway. Dermed var selskapets driftsmodell ulønnsom og det ble derfor besluttet å legge det ned.

Selskapet skriver på sine Facebooksider; Flyruta vil operere som normalt i uke 40 (mandag 01.10.17 til fredag 06.10.17) og det er fortsatt mulig å booke for denne uka.
Billetter som er booket for avganger etter den 6. oktober vil dessverre måtte kanselleres. Alle passasjerer som allerede har booket etter den 6. vil bli kontaktet for refusjon av billetter. For reiser etter den 6. oktober anbefaler vi passasjer å gjøre bookinger med andre flyselskap så snart som mulig.

Kommentarfeltet er stengt.