Hangar.no

Air Serbia starter rute til Oslo

Flyselskapet Air Serbia starter opp rute mellom Beograd og Oslo lufthavn fra 16. juli i år. Ruten skal flys to ganger i uken på torsdager og søndag melder nettstedet Aviatica.

Ruten som skal opereres med Airbus A319 kommer i konkurranse med Norwegian som også skal operere samme rute fra Oslo til Beograd denne sommeren.

-Vi er veldig glade for å kunne inkludere en av de viktigste europeiske flyplassene i nettverket vårt og dermed sørge for forbindelser fra Beograd og til Skandinavia, sier Duncan Naismith, administrerende direktør i Air Serbia til nettstedet.

Air Serbia hadde planer om å åpne rute til Oslo i mars måned, men dette ble utsatt da koronaviruset startet å herje i Europa.

I tillegg til at Air Serbia og Norwegian skal betjene forbindelse mellom Beograd og Oslo, skal flyselskapet Wizz Air også operere rute mellom Beograd og Sandefjord Torp, fra 18. juli. Denne ruten skal flys to ganger i uken.

Andre nyheter

Wizz Air lanserer nye ruter fra Oslo i mai

Redaksjonen

Danmark innfører forbud mot flyvninger fra Dubai i fem døgn

Redaksjonen

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer