14.5 C
Oslo
22/09/20
Hangar.no

Air Zimbabwe satt på bakken – igjen!

Flyselskapet Air Zimbabwe har på nytt måtte sette sine fly på bakken, kun to måneder etter at det kom seg opp i lufta igjen.

Selskapet sliter økonomisk og måtte i januar i år stanse alle flyvninger både innenlands og utenlands på grunn av stor gjeld.   I mai i år ba president Robert Mugabe om at selskapet startet opp sine innenlandsruter igjen, mest fordi han selv hadde behov for å fly.

I følge The Zimbabwean skal Mugabe kun ha fått selskapet på vingene igjen for å kunne få et fly til Johannesburg hvor han skulle videre med fly til Singapore for medisinsk behandling.

Flyselskapet som kun opererer en Boeing 737 og en Boeing 767 har nå satt begge flyene på bakken. Boeing 737 maskinen trenger en C-check og i følge selskapet skal dette utføres uavhengig av at alle flyvninger er stanset.

Foto: Wikipedia

 

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer