Hangar.no
Foto: Alaska Airlines

airBaltic flåte avgjøres snart

Hvilken fly som skal kjøpes til å fornye flåten hos airBaltic vil bli avgjort i nær framtid, melder Baltic Course. Latviske myndigheter har allerede mottatt forslagene fra Airbus og venter nå på tilbud fra Boeing.

I løpet av neste uke skal styret i flyselskapet med representanter for myndighetene ha møte med Airbus om tilbudet som nå foreligger.

airBaltic trenger en fornyelse av flåten og har satt av 800 millioner euro til dette formålet.

Innen 1. mars skal det ha blitt tatt en avgjørelse på hvilken flytype som skal bestilles for selskapets fornyelse av flyflåten. Det er flåten med Boeing 737 som nå skal byttes ut.

Andre nyheter

Qatar Airways planlegger utfasingen av Airbus A380

Hans Olav Nyborg

Aeroflot: kun fire av åtte SS100 i bruk

Hans Olav Nyborg

Armavia dropper Sukhoi

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer