Hangar.no
Foto: Alaska Airlines

airBaltic fortsetter finsk-rute

airBaltic fortsetter å fly på ruten mellom Riga og Helsinki. Opprinnelig var dette en av rutene som skulle kuttes i selskapets kamp om å overleve, med rutekutt og reduksjon av utgifter.

airBaltic tapte rundt 100 millioner euro i 2011, og forventer et tap på 78 millioner euro i 2012. Selskapet satser nå store kort på at økonomien skal ha kommet seg på beina og vil gi profitt innen 2014.

Den latviske statsministeren. Valdis Dombrovskis uttalte til lokale medier mandag at det er viktig for forbindelsen mellom Finland og Latvia at ruten til airBaltic opprettholdes.

Basen selskapet skulle opprette i Oulu er nå lagt på is og en rekke lokale små ruter i nettverket er stanset.

Andre nyheter

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

Air Leap ønsker å etablere seg på Notodden

Steffen Sundt

Air Baltic skal fly til Bergen og Trondheim

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer