-11.8 C
Oslo
17/01/21
Hangar.no
Foto: AirBaltic

airBaltic hyller Estland med dekor på Airbus A220

Flyselskapet airBaltic har valgt å dekorere ett av sine Airbus A220 med fargene til Estland. I følge flyselskapet gjøres dette for å hedre alle passasjerer som reiser med flyene fra selskapets ruter til Estland.

Det tok 15 profesjonelle dekoratører rundt 1 000 timer å male flyet i fargene til det estiske flagget. Totalt gikk det med 250 liter primer-maling i tillegg til en forseglingslakk som ga en tykkelse på 120 microns eller 0.12 mm.

airBaltic har de første fem månedene av dette året fraktet 210 000 passasjerer til og fra Estland. Det er 31% flere passasjerer i år enn i 2018.

Andre nyheter

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Thai Airways har kapital til drift i fire måneder til

Redaksjonen

Nok et flyselskap forberede siste flyvning med Boeing 747 i passasjerutgave

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer