6.5 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
Foto: Alaska Airlines

airBaltic øker i sommer til Tyskland

airBaltic kommer til å øke antall flyvninger mellom Riga og Tyskland, Østerrike og Sveits.

I følge en pressemelding er dette et av de viktigste markedene for selskapet utenfor Baltikum og Skandinavia. Satsningen vil gå i stor grad på å få reisende til å benytte Riga som en hub mellom de to markedene.

airBaltic vil øke sine flyvninger fra Riga til Wien med 12 ukentlige avganger, noe som er en økning fra 7 forrige sommersesong. Alle flyvningen skjer i samarbeide med Austrian Airlines. Riga til Zurich vil få en daglig flyvning mens Munchen vil få økt fra 7 til 12 ukentlige avganger.

Foto: Hans O. Nyborg

Andre nyheter

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

Air Leap ønsker å etablere seg på Notodden

Steffen Sundt

Air Baltic skal fly til Bergen og Trondheim

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer