Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

airBaltic vurderer Airbus A321XLR for transatlantiske ruter

Flyselskapet airBaltic har valgt å se nærmere på Airbus A321XLR som et mulig fly selskapet kan benytte på transatlantiske ruter. I følge ATW sier direktør i selskapet Martin Gaus at XLR-utgaven av A321 er perfekt med tanke på den type flyvninger.

Selv om flyselskapet har valgt å enes på en flåte med A220 og fly kort og mellomdistanser, er det ikke utenkelig at transatlantiske ruter kan bli en realitet fra eget marked dersom det skulle vise seg at A321XLR blir flytypen som kan passe inn i slike planer.

Det at flytypen kan fly fra Riga til flere av byene i USA finnerairBaltic veldig interessant forteller direktøren til nettstedet ATW Online.

Andre nyheter

Air Asia X fikk første A330neo overlevert – Skulle egentlig til WOW Air

Redaksjonen

HiFly fikk avslutte Paris Air Show med sin Airbus A380 (Se video)

Redaksjonen

JetBlue bestiller Airbus A321XLR og A220

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer