Hangar.no
Foto: Twitter

Airbus A310 ødelagt av brann i Belgia – Ble solgt for kort tid siden

Et Airbus A310-200 fly ble totalskadd av brann tirsdag i Belgia. I følge nettstedet Aviation 24 har flyet blitt benyttet som blant annet diskotek og restaurant siden 1999.

Flyet ble i 1984 levet fra Airbus til Nigeria Airways som 5N-AUG, og ble benyttet av selskapet frem til 1999.Da endte flyet opp i Gilly i Belgia.

I 2018 ble flyet lagt ut for salg til 100.000 euro. Før koronapandemien slo til i mars i år ble flyet offisielt solgt til et fransk selskap som skulle starte demonteringen av flyet i januar neste år, og så flytte det til Frankrike.

Brannmannskaper forsøke å begrense brannen men flyet skal være utbrent i følge belgiske aviser. Det er ikke kjent hva brannårsaken er.

Andre nyheter

Fakta: 2020 ble ikke året med færrest omkomne i flyulykker

Hans Olav Nyborg

Måtte nødlande Antonov 124 – skled av rullebane

Hans Olav Nyborg

American Eagle-fly skled av rullebane på Bahamas

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer